Manuel Turizo: Karira ako spevk, skladate, narodeniny, biografia, vek, ivotopis, rodina, i

May 2024 · 2 minute read

Manuel Turizo

životopis

Manuel Turizo Zapata alebo bežnejšie nazývaný Manuel Turizo je kolumbijský hip-hopový spevák a narodil sa 12. apríla v roku 2000 v meste Cordoba v Kolumbii.

Manuel Turizo: Rýchly životopis

Manuel mal vášeň pre hudbu už od útleho veku, a to je dôvod, prečo v tej dobe začal chodiť na hodiny spevu. Manuel si to všimol vďaka svojmu kanálu YouTube, kde zverejňuje svoj zvukový obsah, a názov tejto stanice je „MTZ Manuel Turizo“.

Manuel Turizo

K veci Manuel Turizo

Okrem toho má na svojej stanici YouTube viac ako 5 miliónov odberateľov. Manuelova matka a jeho sestra Julian Turizo sú sami hudobníci, a to je dôvod, prečo si vypestoval vášeň pre hudbu, a preto objavil hudbu.

Manuel Turizo

Manuel Turizo: Hudobná kariéra

Manuel získal uznanie v hudobnom svete vďaka jeho vynikajúcej hitovej piesni „Una Lady Como Tu“. Okrem toho vystúpil aj zo série Netflix „La Reina del Flow“ a naspieval aj titulnú pieseň pre túto show.

Jeho prvé piesne boli „Vamps“ a „Baila Conmigo“ a boli publikované už v roku 2016, fascinujúce je, že obe tieto piesne produkoval jeho starší brat.

Jeho slávna pieseň „Una Lady Como Tu“ zachytila ​​za krátky čas viac ako miliardu zhliadnutí, a preto bola nominovaná na cenu Kids Choice Award. Billboard.com ho tiež umiestnil v desiatke najlepších latino interpretov roku 2018.

Jedným z jeho úspechov je, že uzavrel zmluvu s La Industria Inc. Manuel nedávno vydal svoje piesne „Culpables“ a „Sola“ v roku 2018 a jedna z týchto melódií „Culpables“ bola úspešnejšia, pretože nazhromaždila viac ako 316 miliónov názorov na Manuelovu skladbu. kanál YouTube.

Manual vydáva svoje piesne na DMC, čo je vydavateľstvo populárnej hudby.

Súkromný život

Manuelova výška je 5 stôp a 7 palcov a tiež najnevyhnutnejšou vecou na jeho piesňach je, že aj keď je hip-hopový spevák, jeho hudba nie je o dievčatách, sexe a drogách, a preto si jeho piesne môžu užiť ľudia prakticky všetkých vekových kategórií. Manuel držal informácie o svojom vzťahu v tajnosti.

Manuel Turizo

Čistá hodnota

Výsledkom tvorby a hudobných skladieb na YouTube je, že Manuel nazbieral okolo 2 miliónov dolárov vo svojom vlastnom čistom imaní.

Sledujte nás a získajte okamžité aktualizácie

ncG1vNJzZmiooqSzt63Lrpxnm5%2BifLS3jqaYp62VoXq1wdGisahn